Zviti nakit

Zviti nakit - Gayle Bird | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gayle Bird
DIMENZIJA
5,8 MB
IME DATOTEKE
Zviti nakit.pdf
ISBN
1984815630994

OPIS

Si želite ustvariti čisto svoj kos nakita, pa se vam to zdi pretežko? Sledite navodilom oblikovalke nakita Gayle Bird in naučili se boste vsega, kar morate vedeti, da bi ustvarili imenitne uhane, prstane, obeske in ogrlice.Predstavljene tehnike so izjemno preproste in razumljivo prikazane, ob 20 lepih izdelkih, ki jih korakoma izdelate, pa boste gotovo dobili navdih tudi za lastne stvaritve. Poskusite, žica vas bo zvito zasvojila!Knjiga vsebuje:• prikaz vseh potrebnih pripomočkov in osnovnih tehnik zvijanja žice,• teoretično poglavje o barvah in oblikovanju nakita,• natančna navodila za izdelavo 20 kosov nakita, od uhanov do ogrlic.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Prodam NOV priročnik ZVITI NAKIT z bogatim slikovnim prikazom nasvetov po korakih za oblikovanje nakita (prikaz potrebnih pripomočkov in tehnik). Si želite oblikovati čisto svoj kos nakita, pa se vam to zdi pretežko? Sledite navodilom oblikovalke nakita Gayle Bird in naučili se boste vsega, kar morate vedeti, da bi ustvarili imenitne ... Izdelava nakita - pestra izbira pripomočkov za izdelavo nakita. Nakit iz srebra, zlata, dragih in poldragih kamnov.

Nakit vrhunske kakovosti lahko kupite v spletni trgovini s.Oliver. Z s.Oliver modnim nakitom boste ženske zagotovo videti moderne. Modni nakit vrhunske kakovosti je na voljo v spletni trgovini s.Oliver. V trgovini KAMEN smo specializirani za izdelavo in prodajo srebrnega in zlatega nakita, biserov, kristalov ter dragih in poldragih kamnov.

POVEZANE KNJIGE