Zvezde vabijo

Zvezde vabijo - Miha Mazzini | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Miha Mazzini
Zvezde vabijo.pdf

Zmagovalni roman natečaja Modra ptica 2016 je letos podpisal Miha Mazzini, priljubljeni kolumnist, scenarist in pisatelj, ki je sicer bolj znan po svojih romanih za odrasle (Izbrisana, Otroštvo, Paloma negra, Nemška loterija itn.), a je zelo aktualno temo, sovpadanje virtualnih in realnih svetov, v svojem drugem mladinskem romanu napisal tako, da ga zlahka berejo tudi ... Izvedeli smo tudi nekaj o bralnem projektu, ki na nacionalni ravni poteka že 12 let. V tem šolskem letu je JAK učencem podaril knjigo Mihe Mazzinija Zvezde vabijo.Veselimo se zgodbe in skupnega branja. Saj veš, da so bukle v resnici fine.

(povzeto po spletni strani založbe Mladinska knjiga) Preveri status izposoje. Tweet < Nazaj Naprej > Naslov.