Zelena zelenjava

Zelena zelenjava - Jessica Nadel | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jessica Nadel
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Zelena zelenjava.pdf
ISBN
4145880143113

OPIS

Zelena zelenjava pri vsakem obrokuSlastna pica z blitvo, koriandrom in »sirom« iz indijskih oreščkov? Hrustljavi čips iz ohrovta? Skrivnostni čokoladni rjavčki s špinačo? Zakaj pa ne?! Vsi vemo, da je zelena zelenjava zdrava, toda kdo bi si mislil, da je lahko tudi tako zabavna!V knjigi poiščite več kot 100 hitrih, preprostih in okusnih receptov za spreminjanje zelene zelenjave v slastne obroke, prigrizke, zmešančke in sladice. Vse jedi so primerne za vegane!

Mešan Radič ... 4. Katera zelenjava je najboljša za trdnost kosti? peteršilj, zelena, rabarbara in por; špinača in blitva; korenje in čebula; Pravilno! Pravilni odgovor je PETERŠILJ, ZELENA, RABARBARA IN POR.

Blitva. včeraj nabrano na vrtu...poletno jesenska zelenjava bučmanka Ribja plošča da te kap: komarča 2 kg, škarpini, trilja, kotleti barakude in morene :) zgoraj še ena plošča pa tudi pečena zelenjava :) Gomoljna zelena je čudovito vsestranska zelenjava, ki popestri zlasti jesenski in zimski jedilnik. Z njo lahko naredimo skoraj vse, kar delamo s krompirjem, le da je gomoljna zelena čudovita tudi surova.

POVEZANE KNJIGE