Zbrani in sočutni otroci

Zbrani in sočutni otroci - Susan Usha Dermond | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Usha Dermond
DIMENZIJA
11,92 MB
IME DATOTEKE
Zbrani in sočutni otroci.pdf
ISBN
8333854135153

OPIS

“Usmerjanje pozornosti na trenutke, ki navdihujejo, pomaga otrokom (in učiteljem!), da so »na preži« za njimi. Postopoma postanejo otroci – tudi tisti, ki so se po navadi osredotočali na negativno in se stalno pritoževali – srečnejši in bolj usklajeni drug z drugim.” - Susan Usha Dermond, Zbrani in sočutni otroci

leta) ponavadi pokažejo s prstom, da je nekdo ob njih, starejši otroci pa tudi povedo ime svojega duhovnega vodnika. V kolikor so starši odprti za neznano ter sprejemajoči do otrokovega čustvenega in intuitivnega zaznavanja, lahko mali občutljivčki razvijejo izjemne jasnočutne in jasnovidne ... BREZPLAČEN seminar (osnovno izobraževanje) se začenja že 20.

GRABELJŠEK Skočir, Jasna Ob svetu otroške duše : starši, učitelji in vzgojitelji vsak dan potujemo z otroki v nebo ter sočasno z njimi skladno ... 1 Uvodnik 4. Dan slovenskih lekarn 26.

POVEZANE KNJIGE