Zadnja želja

Zadnja želja - Kristen Ashley | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristen Ashley
DIMENZIJA
10,20 MB
IME DATOTEKE
Zadnja želja.pdf
ISBN
8745040330217

OPIS

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno ljubezen in zaupanje zasluži le ena oseba: njena babica, Lydie Malone. Josephine si pozneje iz nuje zaradi okoliščin, v katere jo privede življenje, nezavedno in zelo uspešno nadene krinko in ne pusti blizu nikomur drugemu.Zaradi dela v modni industriji veliko potuje, se druži z modno in glasbeno elito, vendar pa ves ta čas ohranja neko varno razdaljo do drugih. Josephine potuje po svetu, upokojeni boksar Jake Spear pa živi skoraj povsem običajno življenje v istem mestecu kot Lydie. Jake ničesar ne skriva, je spontan in neposreden. Predvsem pa naokoli znan kot tisti, ki v življenju sprejema slabe odločitve pri izbiri žensk in podarjanju svojega srca.Josephine in Jaku je skupna oseba, ki jo obožujeta. Oseba, ki ve, kako ju popeljati do sreče. In oseba, ki namerava to tudi izvesti. Pa četudi bo to njena zadnja želja na tem svetu.

Kaj vse še? Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno... Zadnja želja je slovenski kratki igrani film, v katerem nastopajo Andreja Belhar, Demeter Bitenc, Lado Bizovičar. Zadnja želja 71 11.729 0 Nekega dne se je Janez, ki je zelo pobožen vernik sprehajal po obali. Nato je vzdihnil:...

POVEZANE KNJIGE