Vse leto

Vse leto - Zulejka Javeršek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zulejka Javeršek
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
Vse leto.pdf
ISBN
9235185813796

OPIS

Zulejka Javeršek, avtorica bloga Uglašena kuhinja, je v tej navdihujoči knjigi zbrala svoje recepte, ki so nastajali v idiličnem okolju kmetije na Koroškem.¸ Vsi recepti temeljijo na samooskrbi domačega vrta in na živilih rastlinskega izvora, navdihuje pa jih slovenska kulinarična tradicija. Za vse, ki bi radi ostali zvesti lokalnemu, hkrati pa bi v svojo prehrano želeli uvrstiti več hrane rastlinskega izvora, bo knjiga Vse leto nepogrešljiva opora pri snovanju jedilnikov. Recepti so sezonski, razvrščeni po letnih časih – od pomladne koprivne pite od poletnih bučk, jesenskega makovega jabolčnega kolača ali zimskega pirinega narastka: po Zulejkini knjigi bomo kuhali, ob veznih besedilih pa uživali.

klinične […] Alergeni so prisotni vse leto »Neprestano mi teče iz nosu. Ta trdovraten prehlad se mi pojavi vsako zimo in se ga ne znebim do pomladi«.

Potrebuješ samo točne rojstne podatke obdarovanca (datum, ura, kraj rojstva). 1 Oseben.

POVEZANE KNJIGE