Prvič na robu

Prvič na robu - Anna Todd | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Todd
DIMENZIJA
6,54 MB
IME DATOTEKE
Prvič na robu.pdf
ISBN
7135153495502

OPIS

Ko Tessa sprejme največjo odločitev v svojem življenju, da se bo preselila v Seattle, se vse spremeni. Razkritja o njeni družini, nato pa še o Hardinu, vse, kar sta poznala prej, postavijo pod vprašaj in ogrozijo njun že tako težko izbojevan odnos. Tessi se začne podirati življenje. Nič ni več tako, kot je mislila, da je. Niti njeni prijatelji. Niti njena družina. Edini človek, na katerega bi se lahko zanesla, torej Hardin, je besen, ko odkrije, kako veliko skrivnost mu je prikrivala. In namesto da bi jo skušal razumeti, se odloči, da bo spodkopal njen načrt.Tessa ve, da jo Hardin ljubi in da bi naredil vse, da bi jo zaščitil, a zaveda se tudi, da obstaja razlika med tem, da nekoga ljubiš, in tem, da živiš z njim. Ta začarani krog ljubosumja, nepredvidljivih izbruhov besa in odpuščanja jo izčrpava. Še nikoli se ni tako močno zaljubila, še nikoli ni občutila takšne vznemirjenosti ob poljubu – toda, ali je neverjetna strast med njo in Hardinom vredna vse te drame? Ljubezen bi morala biti dovolj, da bi ostala skupaj. Toda, če bo Tessa tokrat sledila svojim sanjam, ali bo to pomenilo … da je med njima konec?

Kot da to ni dovolj, pa ... Uvod v arheološke raziskave na Kozlovem robu v Tolminu V začetku julija je Skupina STIK v sodelovanju s Tolminskim muzejem pričela z arheološkimi raziskavami na Kozlovem robu v Tolminu. Na območju severnega medzidja tamkajšnjega gradu je namreč predvidena obnova zidu, katera bo deloma posegala tudi v starejše ostaline tega dela gradu. Sejemska industrija na robu preživetja, Pomurski sejem z 92-odstotnim izpadom prihodka »Prvič v zgodovini sejmarstva v Sloveniji stojimo sejmarji in z nami povezana industrija srečanj v položaju, ko moramo državo prositi, naj nam pomaga, kot pomaga tudi drugim prizadetim dejavnostim,« med drugim pravi Janez Erjavec, predsednik uprave Pomurskega sejma. Slovenija se je tako, ne da bi se večina državljanov tega zavedala, »znašla na robu ekološke katastrofe«.

stoletja. Nečak prvič v javnosti: Diego je izgubil voljo do življenja. Prvič po novembrski smrti legendarnega Diega Maradone je v javnosti spregovoril njegov nečak Johnny Esposito, ki je do usodnega večera v Buenos Airesu živel s pokojnim nogometašem. Krimovke so izjemno slabo odprle pomemben obračun in bile v primanjkljaju.

POVEZANE KNJIGE