Pravljice na gumbke

Pravljice na gumbke - Marika Mihelčič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marika Mihelčič
DIMENZIJA
9,87 MB
IME DATOTEKE
Pravljice na gumbke.pdf
ISBN
4151495328142

OPIS

Takole prihajajo pravljice med otroke, napisane samo zanje! Da jih razvedrijo, umirijo, potolažijo, pobožajo, jim popihajo boleče koleno ali jih popeljejo v čudežno deželo.Prihajajo z vetrčki, oblački, dežnimi kapljicami, sončnimi žarki, tudi s kakšnim avtomobilčkom. Spremljajo jih živali, majhne in velike. Potujejo čez travnike in igrišča, skozi parke in gozdove, nad strehami hiš, vse do morja. Ustavijo se šele ob postelji in vsakega otroka, ki ne more zaspati, zazibljejo v sanje …

Trda vezava, 223 strani. Knjiga je v odličnem stanju.

V ta namen na šoli pripravljamo druženja s kulturniki, z gospodarstvenik... Pravljice na gumbke Neæna knjiga pravljic je ena tistih ljubih knjig, ki jo poloæiπ pod blazino, ko si za posluπanje pravljic æe preveË zaspan - zato, da se bodo presmuknile v sanje. V njej je 31 krajπih prav-ljic Marinke MihelËiË, a ker se tudi uvod bere kot pravljica, jih je 32.

POVEZANE KNJIGE