Pikantno pecivo

Pikantno pecivo - Gudrun Gaigg, Ute Gaigg | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gudrun Gaigg, Ute Gaigg
DIMENZIJA
4,81 MB
IME DATOTEKE
Pikantno pecivo.pdf
ISBN
9216887900470

OPIS

Kaj ne sme manjkati na nobeni zabavi? Kaj naredi večer ob televiziji, športnem navijanju, ob kartanju še prijetnejši? Hrustljavi prigrizki seveda! Doma narejene stvari so čedalje bolj priljubljene, in to velja tudi za čips, grisine, krekerje. Med več kot petdesetimi recepti v knjigi boste lahko pripravili: prestice, kuminove palčke, koruzne krekerje, fino sirovo pecivo, fižolove pogačice, profiterole, empanade, grisine, pirine krekerje, sirove polžke, svederce s slanino, čapate in še druge hrustljave dobrote.

Avtor: Urednik. Pecivo pečemo od 15 do 20 minut pri 180 stopinjah. Pripravimo limonov žele: Limonov sok in sladkor zavremo in kuhamo, da se nekoliko zgosti.

Sadike asimine; Sadike grozdja; Mediteransko sadje Najbolj popularne kategorije Žari Dodatki za piknik Kotlički Mesarska oprema Poglej vse kategorije Žari za najboljši piknik Poglej si vse produkte Žari Dodaj v košarico Hitri ogled KOTLOVINA fi 70 INOX KOMPLET 0 130,00€ z Vključenim DDV Izberite možnosti Hitri ogled Inox pekač za plinski žar - več dimenzij 0 86,00€ - 98,00€ z Vključenim … Continue reading Domov Poljubno lahko pasulju dodamo pikantno papriko ali feferon. Ko je pasulj že v krožniku, lahko dodamo še žličko kisa, ki se odlično prilega tej jedi.

POVEZANE KNJIGE