O psihoanalizi povsem odkrito

O psihoanalizi povsem odkrito - Eduard Klain, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eduard Klain, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,99 MB
IME DATOTEKE
O psihoanalizi povsem odkrito.pdf
ISBN
1847423059327

OPIS

Prevod hrvaške knjige "O psihoanalizi povsem odkrito" prinaša v slovenski prostor svež veter psihoanalize. Hrvaški in slovenski avtorji besedil so aktivni psihoanalitiki, ki so seznanjeni tako s temeljnimi kot sodobnimi tokovi psihoanalize. Med seboj so si zelo različni, kar knjigo bogati, saj prikaže psihoanalizo z različnih zornih kotov. Knjigo sestavlja deset besedil, ki predstavijo psihoanalitično teorijo in prakso pa tudi psihoanalizo kot teoretično orodje, s katerim lahko pojasnimo, kritiziramo ali razumemo današnjo družbo in kulturo. Knjiga je namenjena tako strokovni kot laični publiki, saj psihoanalitične pojme in razmišljanja podaja v razumljivem jeziku, vseskozi pa ponuja tudi primere s terapevtskih seans. Bralec in bralka se bosta v knjigi lahko podučila, razmišljala o sebi in presojala današnjo družbo.Knjigo so prevedli strokovnjaki s psihoanalitičnega področja. Pri prevajanju so imeli namen negovati in utrditi slovensko izrazoslovje s tega področja. V tem smislu je knjiga dragocena tudi za strokovno javnost, saj postavlja terminološke standarde.Knjiga "O psihoanalizi povsem odkrito" je edinstvena v Sloveniji zaradi svoje širine, razumljivosti in izzivalnosti.

Prevod hrvaške knjige "O psihoanalizi povsem odkrito" prinaša v slovenski prostor svež veter psihoanalize. Hrvaški in slovenski avtorji besedil so aktivni psihoanalitiki, ki so seznanjeni tako s temeljnimi kot sodobnimi tokovi psihoanalize.

Hong Kong: Chinese University ... O deljenju z ostankom in še o čem 84; O psihoanalizi povsem odkrito 9; Obravnava Kosovelove poezije v predšolskem obdobju 49; Obravnava učencev glede na spol v razredu v prvem in drugem vzgojno-izobraževalnem obdobju 61; Odzivi učencev na didaktične igre pri obravnavi gibanja pri predmetu Spoznavanje okolja 60; Osnovna šola za odrasle 36 O psihoanalizi povsem odkrito. Ljubljana: Slovensko društvo za psihoanalitično psihoterapijo: Zavod za psihoterapijo, 2016.

POVEZANE KNJIGE