Mojstrstvo ljubezni

Mojstrstvo ljubezni - Don Miguel Ruiz | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Don Miguel Ruiz
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Mojstrstvo ljubezni.pdf
ISBN
4702503214077

OPIS

Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva. Mojstrstvo zavestnosti, ki nas uči, da se zavedamo, kaj v resnici smo. Mojstrstvo preobrazbe nas uči, kako naj postanemo duhovni bojevniki in »zalezujemo« svoja dejanja ter odzive, da bi se osvobodili priučenega znanja, ki nas vklepa. Mojstrstvo ljubezni, ki je sad prvih dveh mojstrstev. Ljubezen je življenje samo. Ko se izmojstrimo v ljubezni, se uskladimo z Duhom Življenja, ki veje skozi nas. Tedaj nismo več telo, um ali duša; tedaj smo samo še ljubezen. Tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi našo srečo.Ko se torej izmojstrimo v zavestnosti, preobrazbi in ljubezni, si znova pridobimo božanstvo in postanemo eno z Bogom. To pa je Toltekov cilj.

Drugo, mojstrstvo preobrazbe, nas uči, kako naj postanemo duhovni bojevniki in »zalezujemo« svoja dejanja ter odzive, da bi se osvobodili priučenega znanja, ki nas vklepa. Mojstrstvo ljubezni Praktični vodnik na poti k popolnim odnosom V Mojstrtsvu ljubezni Don Miguel Ruiz osvetljuje prepričanja in domneve utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naše odnose z drugimi obremenjujejo s trpljenjem in napetostmi. Komplet Mojstrstvo ljubezni 30.89 € 29.35 € Dodaj v košarico; Akcija! Tolteška umetnost življenja in smrti - Zgodba o odkrivanju 27.00 € 25.65 € Dodaj v košarico; Akcija! Karte Mojstrstvo ljubezni - Tolteška modrost 14.90 € 14.15 € Dodaj v košarico; Akcija! Karte Štirje dogovori - Tolteška modrost 14.90 € 14.15 € Beri dalje; Akcija! MOJSTRSTVO LJUBEZNI. Don Miguel Ruiz .

Življenje ni drugega ... Mojstrstvo ljubezni Don Miguel Ruiz. Koda: 134; EAN: V Mojstrtsvu ljubezni Don Miguel Ruiz osvetljuje prepričanja in domneve utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naše odnose z drugimi obremenjujejo s trpljenjem in napetostmi.

POVEZANE KNJIGE