Moč argumenta

Moč argumenta - Danilo Šuster | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Danilo Šuster
Moč argumenta.pdf

Ta knjiga uvaja izobraženega bralca v logiko tako, da ponuja orodja za prepoznavanje, analizo in oceno argumentov in kritiko slabih korakov, ki se pojavljajo v vsakdanjih razpravah: v politični debati, na sodišču, v javni polemiki, v uredniškem komentarju, v navajanju razlogov za sprejem zakonskega predloga, v detektivskem izpeljevanju posledic, v strokovni reviji, v filozofski in znanstveni razpravi ...Veščin neformalne logike se je mogoče naučiti s prakso, zato teoretičnemu delu sledi še poglavje Argument »v živo«, v katerem avtor obravnava debate kot del vsakdanje argumentacije in tipične napake pri tem.

2 uri. Kako švicarski Emil Frey spreminja nekdanji ACH 2 in raste v avtovelikana.

foto: EPA 45-ti predsednik Združenih držav Amerike razume moč neposredne komunikacije. Zna se otresti posrednikov, stopiti na pot enosmerne komunikacije, zasejati zrno zanimanja, ki se nato razraste v tradicionalnih medijih, vse to pa storiti z nekaj ... 45-i predsednik Združenih držav Amerike razume moč neposredne komunikacije.