Kraljestvo morja

Kraljestvo morja - Mira Zelinka | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mira Zelinka
DIMENZIJA
7,78 MB
IME DATOTEKE
Kraljestvo morja.pdf
ISBN
5392880132774

OPIS

Štiri pravljice, Kraljestvo Velikega Oceana, Morski konjički, Hobotnica velikanka in Morske zvezde, pričarajo otrokom skrivnosti morja in dogodivščine njegovih prebivalcev. Ilustrirala Jasna Merkù.Redna knjiga GMD za leto 2016.

16,00 ... V videu trdijo, da si je Putin ob obali Črnega morja zgradil skrivno kraljestvo, 39-krat večje od Monaka, ki je vredno 100 milijard rubljev (1,1 milijarde evrov). Kompleks, ki ga opisujejo kot najdražjo palačo na svetu, se razprostira na okoli 7800 hektarjih, v njem pa so cerkev, amfiteater, čajnica in pristajališče za helikopterje ... Izraelsko kraljestvo je preraslo v cesarstvo in obvladovalo številne šibke vazalne države, vključno s Palestino, Moabom, Edomom in Amonom, in številne aramejske mestne države (Aramejska Coba in Aramejski Damask).

Čeprav najraje jejo ribice in rakce, galebi pri kosilu niso izbirčni. Ko se galeb in njegova izbranka zaljubita, ostaneta skupaj celo življenje.

POVEZANE KNJIGE