Homunkulus

Homunkulus - Miha Marek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Marek
DIMENZIJA
5,10 MB
IME DATOTEKE
Homunkulus.pdf
ISBN
3312850268973

OPIS

Miha Marek (1984) je diplomirani filozof in francist. Prevedel je več knjig iz francoščine in angleščine, predvsem s področja družboslovja in humanistike. Objavlja prozo in poezijo. Sodeloval je tudi v umetniški skupini Preglej.Pesmi iz zbirke Homunkulus so bile objavljene v revijah Literatura, Poetikon in Dialogi ter na Radiu Slovenija.

Although Bonemancers and ... Pesmi iz zbirke Homunkulus so bile objavljene v revijah Literatura, Poetikon in Dialogi ter na Radiu Slovenija. Recenzija Bukla Knjižni prvenec mladega prevajalca in pesnika (1984), diplomiranega filozofa, francista in biologa, ki se ne loteva le poezije, ampak tudi proze in kot član gledališke skupine Preglej dramskih besedil. Pesniškemu prvencu Homunkulus se pozna, da je njegov avtor - prevajalec, biolog in filozof Miha Marek - več let deloval v gledališki skupini Preglej in mu je gledališka pisava blizu.

Daniel Kaluuya, known for his ... What is a Homunculus. Homunculi are pets that assist players in ways such as a support, an instant partymate, or a sacrifice for the player.

POVEZANE KNJIGE