Čigave so te oči?

Čigave so te oči? - Maria Loretta Giraldo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Loretta Giraldo
DIMENZIJA
12,77 MB
IME DATOTEKE
Čigave so te oči?.pdf
ISBN
5746750246464

OPIS

Knjiga, v kateri bodo otroci iskali in prepoznavali živali ter se z njo igrali.Ku ku, kdo se skriva na naslednji strani?Zabavna knjiga, polna presenečenj!

"Nekaj povsem drugačnega je to, to ni moj svet," je po predstavi povedala igralka, ki je pred petimi leti že nastopila na dobrodelni modni reviji za osveščanje o nevarnosti srčnih bolezni žensk. Pokukali smo na njihove družabne profile in se prepričali, kdo je najbolj modno podkovan, kdo se lahko pohvali z najlepšimi tetovažami, čigave oči so sinje kot morje in komu bi dekleta pletla kitke na bradici. Pogled v grozo! Praznina je lahko tudi dobra, ampak te oči so pa končale vse. V njihovem zadnjem pogledu je bila groza smrti.

četrtek, 21. januar 2021 Ponovno odprtje vrtca in šole. Čigave so te oči? Narava Igroknjige Kikiriki, jaz živim tukaj! Tok, tok ...

POVEZANE KNJIGE