Če ...

Če ... - David J. Smith | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David J. Smith
DIMENZIJA
6,45 MB
IME DATOTEKE
Če ....pdf
ISBN
8632862471551

OPIS

V knjigi Če... avtor David J. Smith, ki je napisal tudi uspešnico Če bi bil svet vasica, nazorno in s presenetljivimi zaključki ponazori koncepte, ki si jih težko predstavljamo, na primer geološko zgodovino in zgodovino ljudi, pa orjaško velikost našega planeta in galaksije.

Naredili so tako šlamastiko iz vsega skupaj, politiki, uradniki in sekretarji, da ne vem, kako bomo iz tega prišli ven. Gregor Pečan Če delavec ne more opravljati dela zaradi višje sile, ZDR-1 določa, da si v tem primeru delodajalec in delavec tveganje delita, saj je breme nadomestila nižje kot v drugih primerih, in sicer znaša polovico plačila, do katerega bi bil sicer delavec upravičen, če bi delal, vendar ne manj kot 70% minimalne plače. Tudi če boste z družino le uredili okolico in med sprehodom pobrali nekaj smeti, bo bolje kot nič.

Smernice razpisov so pogosto napisane že na ravni Bruslja, tako da slovenski uradniki na to nimajo velikega vpliva. Kljub temu da vreme ni ravno idealno za tek, dogodek seveda bo. Ujemi me, če me moreš (angleško Catch Me If You Can je ameriški biografski kriminalni film iz leta 2002, ki ga je režiral in produciral Steven Spielberg po scenariju Jeffa Nathansona.V glavnih vlogah nastopata Leonardo DiCaprio in Tom Hanks, v stranskih vlogah pa Christopher Walken, Martin Sheen in Nathalie Baye.

POVEZANE KNJIGE