14. smrtni greh

14. smrtni greh - Maxine Paetro, James Patterson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
3,5 MB
IME DATOTEKE
14. smrtni greh.pdf
ISBN
8374376014846

OPIS

Narednica Lindsay Boxer je vesela, da je njena mala skupinica preiskovalk umorov okrevala in je znova združena. Po bližnjem srečanju s smrtjo zagnana pomočnica državnega tožilca Yuki razmišlja o karierni spremembi. Neustrašna poročevalka pri sanfranciškem Chroniclu Cindy je pravkar izdala roman o zloglasnih serijskih morilcih, ki ju je pomagala ujeti.Toda na ulicah San Francisca preži nova nevarnost. Tolpa v policijskih anorakih ropa menjalnice in za sabo pušča trupla. Lindsay jim je na sledi, zdaj mora ugotoviti, ali gre za prave policiste. Morda za koga, ki ga pozna …

Balezen ga ubije, ne pa on sam. Zoran Predin: Osmi smrtni greh Kandidatov za laskavi status osmega smrtnega greha je seveda kar nekaj. Izbira je velika in zanimiva.

Povzročitelj oziroma krivec samomora je bolezen. Balezen ga ubije, ne pa on sam. Zoran Predin: Osmi smrtni greh Kandidatov za laskavi status osmega smrtnega greha je seveda kar nekaj.

POVEZANE KNJIGE