Znajdi se!

Znajdi se! - Dan Marshall | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dan Marshall
DIMENZIJA
8,32 MB
IME DATOTEKE
Znajdi se!.pdf
ISBN
4433584075959

OPIS

Ste se že kdaj v naletu domačega mojstrovanja s kladivom nehote treščili po palcu?Je vaš sinko z voščenko v roki sklenil, da je Michelangelo, vaša dnevna soba pa Sikstinska kapela?Bi radi poslušali dobro glasbo, pa imate samo telefon in tulec toaletnega papirja?Te in številne druge vsakodnevne zagate bo rešil priročni vodnik ZNAJDI SE! ter odpravil majhne nevšečnosti, preden postanejo velike nadloge. Ilustrirani priročnik vam bo v pomoč, ko boste obupavali nad električnimi kabli, razkril vam bo domiselne metode kuhanja in še marsikaj drugega. Ne pozabite: če je življenjska pot prenaporna, SE ZNAJDITE!

Naj se podjetniki osredotočajo na svoj posel in močne plati, mi pa "porihtamo" birokracijo. ZNAJDI SE RAČUNOVODSTVO Te in številne druge vsakodnevne zagate bo rešil priročni vodnik ZNAJDI SE! ter odpravil majhne nevšečnosti, preden postanejo velike nadloge.

Na prvo uho se sliši sebično in priročno za zgražanj e. Morda res, ko nekdo najde luknjo v zakonu, prelisiči davkarijo, ^hvati krivine _.

POVEZANE KNJIGE