Ženinova skrivnost

Ženinova skrivnost - Julia Quinn | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
8,58 MB
IME DATOTEKE
Ženinova skrivnost.pdf
ISBN
8564394900432

OPIS

Sir Richard Kenworthy ima manj kot mesec dni časa, da si najde ženo. Ve, da si izbirčnosti ne more privoščiti, in ko zagleda Iris Smythe-Smith, ki se na razvpitem družinskem koncertu skriva za violončelom, misli, da mu je uspelo. Iris je dekle, ki ni vpadljiva na prvi pogled. Toda pod njeno zunanjostjo se skriva nekaj, zaradi česar ve, da je prava.Iris Smythe-Smith je navajena, da jo podcenjujejo. Zaradi svetlih las in zadržanega vedenja je neopazna, zato je sumničava, ko sir Richard Kenworthy prosi, da ju predstavijo. Dvori ji in se do nje obnaša kot moški, ki se zaljublja, ampak Iris ni povsem prepričana, ali je to res. Ko med snubitvijo ogrozi njeno čast in sta prisiljena v poroko, Iris posumi, da Richard nekaj skriva …

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: Readers' questions about Ženinova skrivnost (Smythe-Smith Quartet, #4).

Zaklad rubinov Tessa Afshar, Irena Modrijan 19,90 € Dodaj v ... Pomembno je vedeti, da se za poslovno skrivnost ne morejo določiti takšne informacije, ki so po zakonu javne, ali informacije o kršitvi zakona ali dobrih poslovnih običajev. Zakon o poslovni skrivnosti podrobneje v 4.

POVEZANE KNJIGE