Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo

Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo - Tanja Petrović | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Petrović
DIMENZIJA
3,51 MB
IME DATOTEKE
Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo.pdf
ISBN
1252059796148

OPIS

Tesla metamorfoza je način zdravljenja, ki zaradi osupljivih rezultatov, njegovih učinkov na evolucijo človeške zavesti in nekaterih popolnoma enkratnih pojavov, povezanih s tem delom, privablja veliko zanimanje znanstvenikov.Čudežev ni. So samo določeni pojavi, ki jih za zdaj morda ne znamo pojasniti in znanstveno dokazati, nekateri pa jim pravijo čudeži. V iskanju razumevanja čudežev ta knjiga ponuja nova spoznanja in pojasnila.Knjiga Tesla metamorfoza je namenjena tudi splošnemu razumevanju alternativnega zdravljenja ter spajanju znanosti in duhovnosti. Anja Petrović išče pojasnila v sodobnih znanstvenih raziskavah, odgovore pa tudi v starodavnem znanju.Napredek je mogoč samo, če sprejmemo dejstvo, da vse znanje še ni zapisano v knjigah. Razvoj znanosti je pogosto oviran zaradi predsodka, da mora vse temeljiti na zakonih, ki so že vklesani v kamen. Razumeti moramo, da je znanost dinamično področje, in spomniti se moramo, da so se nekateri aksiomi pozneje izkazali za napačne. Prav tako je treba sprejeti dejstvo, da so nekateri pojavi očitni, čeprav jih za zdaj še ne znamo pojasniti.»Neobstoj dokazov še ni dokaz neobstajanja!« (Sagan)»Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.«Nikola Tesla

Čudwzno zdravljenje razvija najviše zdravljenje - Elena Danel ... Teslovi valovi zdravja.

Zasnovana je na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja. Gre za povsem nove zdravilne frekvence, s katerimi se v zelo kratkem času dosegajo neverjetni rezultati, ozdravitve od mnogih, za ortodoksno medicino ... Tesla Metamorfoza Zdravje Primerna je za vsakogar, saj ni popolnoma nobenih kontraindikacij za njeno uporabo.

POVEZANE KNJIGE