Tako diši ljubezen

Tako diši ljubezen - Cristina Caboni | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cristina Caboni
DIMENZIJA
3,16 MB
IME DATOTEKE
Tako diši ljubezen.pdf
ISBN
4478020863598

OPIS

Poznate vez med parfumi in čustvi? Vonj vijolice pomirja; dišava evkalipta odganja negativne misli; aroma vanilje sprošča napetost, povezuje in vodi naša srca.Elena že od malih nog razume skrivno govorico parfumov. V njihovem šepetu zna razbrati največje človeške želje in najgloblja upanja. Navsezadnje ni sreča nič drugega kot parfum naše duše. Ko življenje pred njo postavi težko preizkušnjo, Elena ve, da mora le slediti poti parfumov, če želi znova najti upanje, srečo … in ljubezen.Potopite se v čarobni svet vonjav in odkrijte, kateri parfum ustreza vašemu srcu.

»Duet z Isaacom se je ponovil, ker so ljudje tako ... Sveče, dišeče palčke, majhni dodatki za dom vedno pridejo prav. In pri teh je tako, da so pravzaprav za celo družino, kar nam je seveda zelo všeč.

Tako diši ljubezen. Ljubljana, Mladinska knjiga, 2015.

POVEZANE KNJIGE