Tajni policijski sodelavec

Tajni policijski sodelavec - Boris Karlovšek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boris Karlovšek
DIMENZIJA
10,31 MB
IME DATOTEKE
Tajni policijski sodelavec.pdf
ISBN
9713379948538

OPIS

Tajni policijski sodelavec je del trilogije, ki govori o korupciji v Sloveniji. V večjem delu je nastal v času, ko je avtor prestajal zaporno kazen v Zavodu za prestajanje kazni zapora v Mariboru. Roman je čista fikcija, ki vseeno nakazuje, da se podobne stvari v naši državi lahko dogajajo.

252. Karlovšek je bil obsojen zaradi kaznivih dejanj, povezanih z gospodarskimi goljufijami.

Potem ko se je izkazalo, da na tokratnem naroku ne bo mogoče prek ... "Tajni" Italijan Tajni policijski delavec, ki naj bi mu domnevni vodja združbe Mustaf Izairi prodal skoraj 400 gramov kokaina ter kilogram in pol heroina, je bil sicer Italijan. To je Fajfar na sodišču priznal, a sodniku in zagovornikom obtožene šesterice ni želel razkriti, ali je tajni sodelavec v Italiji zaposlen kot policist in ali ... Na današnjem nadaljevanju glavne obravnave v kazenski zadevi, v kateri je novinar Vladimir Vodušek obtožen poskusa izsiljevanja, je bil prek video konference kot priča zaslišan tajni policijski delavec Rudi.

POVEZANE KNJIGE