Silvestrski poljub smrti

Silvestrski poljub smrti - Ivan Sivec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Sivec
DIMENZIJA
11,88 MB
IME DATOTEKE
Silvestrski poljub smrti.pdf
ISBN
6971577866342

OPIS

14. knjiga v priljubljeni zbirki Srečna družina:Srečni in smešni Erjavčevi se skupaj z družino prijatelja Mažija odpravijo silvestrovat v hribe. Toda namesto, da bi se v idiličnem zimskem okolju predajali snežnim radostim in zabavi v pastirski koči, se jih vseh devet zaradi agregata, ki daje elektriko, hudo zastrupi z ogljikovim monoksidom. Njihovo zabavno in silvestrsko preživljanje časa na Veliki planini se kljub smešnim prigodam hitro spremeni v resno situacijo in reševanje družine. Bo sploh kdo od njih pre živel ali pa so prav vsi zapisani – smrti?

Takrat niti slučajno nisem razmišljal o tem, da bo postala hit, v resnici sem bil sprva kar malce razočaran, saj sem pričakoval, da me bo Jože Privšek poklical, da zapojem kakšno veselo pesem. Takrat sem namreč pel bolj vesele pesmi in zato sem dobil tudi ... Poljub smrti (muke premiera mafijske države) Je s SMC hudo? Ne, huje je.

knjiga v priljubljeni zbirki Srečna družina!SILVESTRSKI POLJUB SMRTIResnična grozljivkaSrečni in smešni Erjavčevi se skupaj z družino prijatelja Mažija odpravijo silvestrovat v hribe. Toda namesto, da bi se v idiličnem zimskem okolju predajali snežnim radostim in zabavi v pastirski koči, se jih vseh devet zaradi agregata, ki daje elektriko, hudo zastrupi Silvestrski poljub smrti Ivan Sivec Resnična srhljivka Srečna oziroma smešna družina Erjavec odide silvestrovat v kočo na Veliko planino, toda namesto da bi v pastirski koči doživela nepozabne silvestrske in zimske radosti, se zaradi agregata, ki daje elektriko, hudo zastrupi z ogljikovim monoksidom. Silvestrski poljub smrti.

POVEZANE KNJIGE