Razvoj filozofije v zgodovini

Razvoj filozofije v zgodovini - Davorin Peršič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Davorin Peršič
DIMENZIJA
10,31 MB
IME DATOTEKE
Razvoj filozofije v zgodovini.pdf
ISBN
6056695798653

OPIS

Knjižno delo osvetljuje:- pregled filozofskih avtorjev od antike do začetka 20. stoletja,- rdečo nit razvoja mišljenja in kulture v zgodovini Evrope,- temeljne duhovne impulze, ki še danes živijo,- kulturno izgradnjo sodobnega človeka,- vrednost in pomen javnosti neznane filozofije Rudolfa Steinerja.

let. Vsak od teh obdobij je bil prelomnica za disciplino, pomembne spremembe so bile značilne tudi za ideje znanosti in njene teorije. Svetovni dan filozofije 2015 V sodelovanju z Nacionalno komisijo za UNESCO in Slovenskim filozofskim društvom smo v četrtek, 19.

V prispevku se zavzemamo za to, da učitelj fi lozofi je na izvedbeni ravni ... RAZVOJ UČNEGA NAČRTA FILOZOFIJE ZA GIMNAZIJO Filozofska podstat prava bistveno sooblikuje razumevanje izvira, legitimitete in naloge prava v družbi.

POVEZANE KNJIGE