Prodaja igrač

Prodaja igrač - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
7,60 MB
IME DATOTEKE
Prodaja igrač.pdf
ISBN
4455917860911

OPIS

Jaka prodaja svoje stare igrače, da bi si prislužil nekaj žepnine. Toda ali se bo kaj kesal nad svojo zamislijo, ko bo zagledal druge otroke, kako se zabavajo z njegovimi igračami?

S silikonsko ploščo in paketom pikslov lahko oblikujete različno temo na vašem nahrbtniku, za vsak dan.Za razliko od običajnih šolskih torb, bo ta otroku omogočala, da razvije domišljijo, ustvarjalnost in spretnost. Igrače, izbrane drugače - zabavno igranje za razvoj in znanje. KER ŽELIMO ZA OTROKE LE NAJBOLJE.

Pozdravljeni Baby Center je otroška trgovina z največjo ponudbo avtosedežev, otroških vozičkov, oblačil, obutve, kozmetike, igrač, pohištva in ostalih potrebščin. Smart Games Zajček Boo (60 izzivov) SG 037 Smart Games Zajček Boo (60 izzivov) SG 037. EAN: 5414301518747, SG 037.

POVEZANE KNJIGE