Pripovedka o Metodi

Pripovedka o Metodi - Breda Smolnikar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Breda Smolnikar
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Pripovedka o Metodi.pdf
ISBN
1048525234982

OPIS

Pisateljica v njej na leposloven način polemizira z vsemi, ki so se tako ali drugače obregnili ob svobodo njene ustvarjalnosti, na jezikovni ravni pa pripovedovalka sledi lipogramski besedni ... Pripovedka o Amaliji Kurzthaller, (izključno za starejše), 2015 Predloga:COBISS.SI-ID=281826304; Pripovedka o Julki, Česnuli, Mari, Naci Paci in Milki s Polja, (izključno za starejše), 2015 Predloga:COBISS.SI-ID=281826560; Pripovedka o metodi, (izključno za starejše in pametnejše), 2015 Predloga:COBISS.SI-ID=282041600 Vrhunec tovrstnih odzivov predstavlja Pripovedka o metodi, ki komentira sklepanje sodišča v primeru obsojene pripovedke o brezah, in zaide v karikaturo. Pisateljica v njej na leposloven način polemizira z vsemi, ki so se tako ali drugače obregnili ob svobodo njene ustvarjalnosti, na jezikovni ravni pa pripovedovalka sledi lipogramski ... enkratnosti in povednosti je ilustrirana še ljudska pripovedka o zanimivem nastanku gorenjskega gozda in njegovega imena) sem po predstavljenem namenu in metodi dela najprej osvetlila temeljno pomensko podstat ter splošne vsebinske pomene gozda, drevja, parka in vrta. "O vojvodskem stolu in Liburniji ter o metodi in znanstveni korektnosti neke razprave".

Učitelj izhaja iz dvodelnosti besedila, zato pripravi delo v dvojicah: en učenec analizira prvi del, drugi učenec pa drugi del. Učenci tako rešujejo naloge iz rubrike Dejavnosti po branju (prvih deset nalog: oznaka vil, pripoved o slavnem junaku Petroviču). Ta stran je prilagojena za slabovidne, po metodi neskončne vrstice, če želiš članek gledati v običajnem formatu klikni na: http://www.pozitivke.net/article.php ... pripovedovanje prevod v slovarju slovenščina - katalonščina na Glosbe, online slovar, brezplačno.

POVEZANE KNJIGE