Primer Inšpektorja Parkeljtona

Primer Inšpektorja Parkeljtona - Milan Petek Levokov | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Primer Inšpektorja Parkeljtona.pdf
ISBN
9075187732671

OPIS

Nekega dne je na glavno policijsko postajo poklical prestrašen ženski glas: »Lepo prosimo za pomoč, v naši ulici je tiger!« »V kateri ulici? Kdo kliče?« je skušal poizvedeti dežurni policist. »V Brezovi ulici,« je odvrnil roteči glas. »Pohitite, prosim, nujno je, gre za življenje ljudi – « Potem se je zveza prekinila. To je bilo vse. Takšen je začetek napete detektivske zgodbe za otroke, kjer je glavni junak inšpektor Parkeljton. V stilu slavnega angleškega detektivskega kolega, Sherlock...

Nuše Orel in ... Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge. PRIMER ODGOVORA: Investitor izvaja gradnjo v nasprotju z izdanim gradbenim dovoljenjem.

Sodišče dovoli ogled prostorov iz prejšnjega odstavka, če obstajajo razlogi za sum, ☺ PETEK: Primer inšpektorja Parkeljtona, Ko pride tiger OBRNI LIST! ☺ PREGELJ: Zbirka: »Zgodbe s konca kamene dobe«, Poletje pod lastovičjim zvonikom ☺ ROZMAN: Čofli ☺ STARK: Gospod Grom, Amy, Aron in duhec ☺ STEINHOFEL: Mulca ☺ SUHODOLČAN: Maks pa Sanja ... Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Primer inšpektorja Parkeljtona.

POVEZANE KNJIGE