Prikriti junak

Prikriti junak - Mario Vargas Llosa | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mario Vargas Llosa
DIMENZIJA
10,88 MB
IME DATOTEKE
Prikriti junak.pdf
ISBN
4082363520449

OPIS

S tem delom na svojevrsten način nadgrajuje svoj dosedanji opus, bodisi s pripovednim pristopom, ki smo ga že srečali v ... COVID-19 Resources. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).Numerous and frequently-updated resource results are available from this WorldCat.org search.OCLC's WebJunction has pulled together information and resources to assist library staff as they consider how to handle coronavirus ... Prikriti junak je preprosto napisan roman, nekateri bolj ostri kritiki, vajeni njegovih prejšnjih del, bi lahko pripomnili, da je pisatelj nekoliko spustil literarne standarde, toda lahkotnost ter primesi telenovele, zaradi katerih ni presenetljivo, da je knjiga v Južni Ameriki doživela ogromen uspeh, so varljive.

septembra 2016 na ogled v Jakčevem domu v Novem mestu. Pregledna spominska razstava Dolenjskega muzeja je poklon umetniku, ki je s svojo likovno ustvarjalnostjo še posebej zaznamoval široko porečje Krke in reko samo, s katero je bil vseskozi nerazdružno in usodno povezan.

POVEZANE KNJIGE