Mojca Pokrajculja

Mojca Pokrajculja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,26 MB
IME DATOTEKE
Mojca Pokrajculja.pdf
ISBN
1613411588523

OPIS

Ponatis prikupne ljudske pripovedke o Mojci Pokrajculji, ki je med pometanjem hiške našla krajcar in si zanj kupi piskrček. Zvečer je zlezla vanj in zaspala. Ker je bil zunaj mraz in je pihala burja, je na vrata piskrčka potrkalo veliko živali. Prav vsem je ponudila zavetje. Preden pa je živali spustila k sebi, ji je moral vsak zagotoviti, da zna delati nekaj koristnega.Knjigi je dodan CD, na katerem so znano pravljico interpretirali znani slovenski igralci, kot so Polona Vetrih, Polde Bibič, Janez Hočevar in drugi.

Skuhali so si večerjo in legli počivat. GLEDALIŠČE POVEZUJE Predstave na spletu v času epidemije Avtorici Eka in Brina Vogelnik po ljudskih motivih, režiserka Eka Vogelnik, igrajo Polonca Kores,… #MOJCA_POKRAJCULJA. Sorodni posnetki.

Zanj si je kupila piskrček. Zvečer je zlezla vanj, legla in zaspala.

POVEZANE KNJIGE