Mehiška kuhinja

Mehiška kuhinja - Carla Bardi | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carla Bardi
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Mehiška kuhinja.pdf
ISBN
6588192057199

OPIS

Uživajte v razkošnih okusih juga Združenih držav Amerike in Mehike! V knjigi lahko izbirate med kar 60 slastnimi recepti za enčilade, takose, fajite, burite, tostade in quesadille. Zdaj lahko iz vsakdanjih sestavin hitro pripravite sproščeno gostijo za prijatelje in družino.

V njeni kuhinji so se prehranjevalne navade staroselcev pomešale z vplivi, ki ... Malice, kosila in večerje v najboljših gostilnah in restavracijah: Krčma Mexico, Cantina Maria, Restavracija De Poncho, Frida's Mexico, Takos, Cantina Mexicana, Imperio Mexicano, Mehiška restvaracija Takos, Joe Penas - Cantina Y Bar, Imperio Mexicano Zaradi raznolikosti se mehiška kuhinja postavlja ob bok francoski in kitajski. Tradicionalna mehiška hrana sama po sebi, v nasprotju s splošnim prepričanjem, ni pekoča.

sta slovensko-mehiška zakonca pripravila več kot 140 receptov in knjigo obogatila z zanimivostmi iz mehiške kulture, s slovarčkom pomembnih sestavin, začimb in tradicionalnih pripomočkov ter z odličnimi avtorskimi fotografijami. Najpomembnejše živilo v prehrani Mehičanov so tortilje, ki ... Podjetje BUFO Vam nudi široko in pestro izbiro certificiranih BIO - Ekoloških izdelkov različnih evropskih in slovenskih proizvajalcev. mehiŠka kuhinja; grŠka kuhinja; italijanska kuhinja; azijska kuhinja; Španska kuhinja.

POVEZANE KNJIGE