Kako so kuhali pri Kosovelovih

Kako so kuhali pri Kosovelovih Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,69 MB
IME DATOTEKE
Kako so kuhali pri Kosovelovih.pdf
ISBN
7675217489695

OPIS

Gre za zbirko receptov s kuharskega tečaja, ki ga je v Divači vodila Antonija Kosovel in ki jo v svoji domoznanski zbirki hrani Kosovelova knjižnica Sežana. Pobudo za objavo gradiva v knjižni obliki sta sprejela ZTT in Buča d.o.o., tako, da je knjiga rezultat skupnega projekta, s katerim je podarjena tudi vloga, ki jo je v življenju na Krasu odigrala Tončka Kosovel, sestra Srečka Kosovela.

2 • julij, 2015 Pri bratu, ki ima prostor tudi za večjo družbo, sem pripravila vse potrebno za malo bolj konkretno slovo. S svakinjo sva teden dni pekli in kuhali v želji, da bodo sodelavci zadovoljni s kosilom in me bodo ohranili v lepem spominu.

Boris Kuhar in svoje ugotovitve predstavil v knjigi Kuharica v Prešernovem času. V njej so zapisani recepti z začetka 19.

POVEZANE KNJIGE