Kako očarati zapeljivko

Kako očarati zapeljivko - Karen Hawkins | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Kako očarati zapeljivko.pdf
ISBN
2908589356731

OPIS

Ona išče romantično ljubezen, on pa zanesljivost in mir … Bosta kljub razlikam in starim zameram našla pot drug do drugega?Iznakažen zaradi grozne nesreče, v kateri je izgubil ženo, se čemerni lord Kirk za več let umakne iz družbe. Šele ko spozna svojo sosedo Dahlio Balfour, mlado lepotico, s katero ga druži ljubezen do poezije in knjig, ugotovi, da lahko le ob njej pozabi na svojo preteklost. A pri zapeljevanju je silno neroden in ne zna ubirati pravih strun! Da bi naposled osvojil želeno gospodično, zaprosi za pomoč svojo botro, vojvodinjo Roxburško, ki ga nauči pravih manir in ga spremeni v čednega junaka Dahlijinih sanj.Ko mlada lepotica prispe na vojvodinjino zabavo, ni pripravljena na srečanje s svojim sosedom, na katerega jo veže veliko neprijetnih spominov. A čez čas ga vendarle začne gledati v povsem novi luči. Ko nekoč Kirk ujame njene ustnice v poljub, Dahlia spozna, da bi bil lahko prav on njen romantični junak, po katerem tako zelo hrepeni. Toda nerazčiščene teme iz preteklosti in številne nerodnosti vse skupaj precej zapletejo …Bo Dahlia vzljubila Kirka kljub njegovim številnim fizičnim in psihičnim brazgotinam? Bo čemerni vdovec omehčal svoje srce in spustil na plan vsa svoja čustva?

Read 133 reviews from the world's largest community for readers. Iznakažen zaradi grozne nesreče, v kateri je izgubil ženo,... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Kako očarati zapeljivko Kako očarati zapeljivko Karen Hawkins.

Samo lep in urejen videz, morda celo poudarjene obline, ni dovolj, da zapeljete pravega moškega. Vse kaj več je včasih potrebno, da ga spoznate, zapeljete in očarate. Tukaj nekaj nasvetov, kako ohranjati iskrice v razmerju … Partnerstvo Denar, vzgojeni otroci, urejena hiša ne škodijo, strast med rjuhami tudi ne.

POVEZANE KNJIGE