Anika in njene skrinjice

Anika in njene skrinjice - Bina Šijanec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bina Šijanec
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
Anika in njene skrinjice.pdf
ISBN
2617107809966

OPIS

Otrokom ponuditi vse tisto, kar jim omogoča, da postanejo odgovorni, pošteni, dobrosrčni in podjetno naravnani odrasli ljudje, je največ, kar jim lahko damo.Anika je naravnana k željam in ciljem namesto k oviram, k dosežkom namesto k napakam, k možnostim namesto k omejitvam ter k radovednosti in čudenju namesto k domnevam. Pomembno vlogo pri tem imata starša, ki jo podpirata in spodbujata pri njenih idejah.Anika na igriv in preprost način male in velike otroke spodbuja k skrbnemu ravnanju z denarjem s pomočjo svojih skrinjic, k vizualizaciji in dejavnemu uresničevanju svojih želja in ciljev, k prevzemanju odgovornosti zase, k ustvarjalnemu in podjetnemu razmišljanju ter delovanju z namenom ustvarjanja blaginje zase in za druge.

... Ko je Anika dobila denar, ga je shranila v svoje skrinjice po strogem pravilu, večkrat in natančno opisanem v zgodbici. Tako kot vsak, so tudi njene želje včasih grozile, da postanejo potreba zaradi katere bi se kršilo pravilo kupčkanja v skrinjicah. Anika in njene skrinjice - Kako je Anika kupčkala denar.

- Benedikt : Rast, Zavod za osebno rast, izobraževanje in svetovanje, 2015. - 45 str.

POVEZANE KNJIGE