Zamenjana zibelka

Zamenjana zibelka - Sophie Hannah | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Hannah
DIMENZIJA
7,72 MB
IME DATOTEKE
Zamenjana zibelka.pdf
ISBN
3832085830801

OPIS

Samo dve uri je ni bilo.Mož David bi medtem moral paziti na njuno dva tedna staro hčerko. A ko Alice Fancourt vstopi v otroško sobo, se prične grozljiva mora. Alice namreč vztraja, da je dojenček v zibki neki drug otrok, ki ga ni videla še nikoli prej.David vedno bolj nasilno in grozeče zatrjuje, da je nora ali pa laže. Tako je pred Alice težka naloga, da prepriča policiste, naj ji verjamejo, preden bo prepozno.

A ko Alice Fancourt vstopi v otroško sobo, se prične grozljiva mora. Alice namreč vztraja, da je dojenček v zibki neki drug otrok, ki ga ni ... Zamenjana zibelka (Little Face) knjiga avtorja/ice Sophie Hannah.

; 20 cm Drugi avtorji - oseba Ropret, Neža Lokacija oglasa Zamenjana zibelka-Sophie Hannah Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa Vsak dan je nov dan. Nova zgodba, nov začetek.

POVEZANE KNJIGE