Vzhod sonca - ponovno Simonca

Vzhod sonca - ponovno Simonca - Simona Babič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simona Babič
DIMENZIJA
4,96 MB
IME DATOTEKE
Vzhod sonca - ponovno Simonca.pdf
ISBN
8743754025759

OPIS

Knjiga govori o očem prikriti ljubezni dveh, ki sta se srečala v nekem društvu za naravno zdravljenje.On, izostren zdravitelj, ki se med vsem ostalim že vrsto let ukvarja z raziskovanjem naravnega zdravljenja in ona, ki je zdraviteljica šele želela postati.Knjigo pripoveduje v prvi osebi Ona, ki se je tekom dogodkov zaljubila v »svojega« zdravitelja.Ob tem pa spoznavala samo sebe, srečala vse svoje strahove preteklosti in tudi tiste, ki so nakazovali njeno prihodnost.Ker je prostovoljno privolila v naravno zdravljenje, je bila vključena v proces ozdravitve, kot si je ni mogla predstavljati niti v svoji najbolj bujni domišljiji.Kako je napletla, da je do tega zdravljenja sploh prišlo in kako je kot morska sirena vabila Njega v svoj objem, podrobno razkriva vsebina sama. Na koncu se je zatekla v odročno, staro vasico, kjer se je daleč od doma in vseh vsakdanjosti, dogodilo da je spremenila svoj pogled na Življenje.Ob tem pa se je na svojevrsten način poglobila v raziskovanje tako Ljubezni, kot tudi vrste novodobnega alternativnega zdravljenja, ki se danes pojavlja že povsod po svetu in se imenuje Ponovna povezava.

marca do 29. oktobra pa v poletnem času Time Genie spoštuje vašo zasebnost.

Ponovno Simonca . O pisanju in new-age temah se je z avtorico pogovarjal Marjan Pungartnik . Vzhod in zahod Sonca ter Lune, dolžina dneva, navtični mrak za leto 2018 - podatki veljajo za Ljubljano, za druge kraje Slovenije se razlikujejo za največ +4,5/-8,5 minut - navedeni trenutki so v srednjeevropskem času, od 25.

POVEZANE KNJIGE