Utopljeni spomini

Utopljeni spomini - Michael Robotham | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Utopljeni spomini.pdf
ISBN
9464512267034

OPIS

Napet kriminalni roman o prevari, umoru in sprijeni starševski ljubezni, ki ga boste prebrali na mah.Inšpektorja Vincenta Ruiza potegnejo ustreljenega iz Temze, nedaleč stran pa najdejo čoln s krvavimi sledmi treh oseb. Inšpektor se dogodka ne spominja, v žepu ima le fotografijo Mickey Carlyle, pogrešane sedemletnice, ki je izginila pred tremi leti – toda dekličin morilec je že nekaj časa za zapahi, kamor ga je poslal sam Ruiz.Ko ga osumijo, da hlini izgubo spomina in prikriva resnico, se obrne po pomoč na prijatelja psihologa. Sledi ju najprej pripeljejo do neusmiljenega zločinca, ki trdi, da ima Ruiz nekaj njegovega, in zahteva to nazaj. Toda med sestavljanjem koščkov usodnega dogodka pridejo na dan informacije o dekličinem ugrabitelju, ki lahko postavijo celotni primer na glavo ...

Razmišljam, da bo kmalu spet leto naokoli in se spomnim, da je jutri dejansko dan ... Spomini moje mame, moje babice, moje deklice, moji, vsi so prepleteni z toplo žensko ljubeznijo, čeprav babi ni več, mama je v svojem izgubljenem svetu, jaz pa vez med vsemi. Priznam, ne gre tako kot bi si želela, ustvarjanje pravljičnih spominov danes skoraj nemogoče.

[COBISS.SI-ID 280151296] 110. Zbirka pesmi najboljših osnovnošolskih in srednješolskih pesnikov v letu 2014.

POVEZANE KNJIGE