Uporniški genij

Uporniški genij - Dante Maffìa | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dante Maffìa
DIMENZIJA
8,97 MB
IME DATOTEKE
Uporniški genij.pdf
ISBN
2305178502702

OPIS

Življenjska pot izjemne osebnosti, sojetnika Giordiana Bruna v inkvizacijskih zaporih in osebnega prijatelja Galilea Galileija."O tem odličnem romanu je treba zelo poglobljeno razmišljati, da lahko bolje razumemo naš čas in tudi našo prihodnost. Napisan je z zanosom in s silovitostjo, neprisiljeno in lahkotno." (Claudio Magris)

MKLJ.si KATALOG Bližnjice. Obratovalni čas; Naše knjižnice; Cenik storitev Naslov: Uporniški genij : roman o Tommasu Campanelli.

Otroci na »genialni« strani so praviloma za družbo »nenormalni«, v povprečnem okolju so posebneži, ki jih pogosto nihče ne razume, morda samotarski in samosvoji, njihovo vedenje je lahko za starše in druge težavno in vzgojno naporno, so trmasti, neprilagodljivi in uporniški, na določenih ... V oddaji je govor o biografskem romanu Danteja Maffie Uporniški genij, ki govori o filozofu in pesniku Tommasu Campanelli. O njem se pogovarjamo s prevajalcem Vasjo Bratino.

POVEZANE KNJIGE