Umor v galeriji

Umor v galeriji - Tone Frelih | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Frelih
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Umor v galeriji.pdf
ISBN
8572613114536

OPIS

Na tleh pod pisalnikom je ležalo moško truplo. Če ne bi bil pozoren in ne bi pogledal na tla, ga zaradi slabe osvetljenosti prvi hip sploh ne bi opazil. Obraza ni bilo dobro videti, saj je moški ležal na trebuhu in imel obraz obrnjen stran od vhoda. Okoli glave se je na tleh širil velik madež že posušene krvi. Barva krvi je bila temnordeča, skoraj črna, zato je Boštjan takoj vedel, da je moški mrtev že najmanj nekaj ur. Koliko točno, bo povedal patolog po temeljitem pregledu. Čeprav je bil človek mrtev že kar nekaj časa, se neprijetni, kiselkasti vonj po krvi, ki je vdrl v nosnice že pri vratih v sobo, še vedno ni porazgubil.

Če ne bi bil pozoren in ne bi pogledal na tla, ga zaradi slabe osvetljenosti prvi hip sploh ne bi opazil. Umor v galeriji by Tone Frelih, unknown edition, Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Knjiga Tone Frelih: Umor v galeriji, mehka vezava. 0,00 ... Britanski najstnik je danes v videopovezavi s sodiščem v Londonu priznal krivdo za poskus umora šestletnika iz Francije, ki ga je porinil z razgledne ploščadi v desetem nadstropju londonske galerije moderne umetnosti Tate Modern.

Koliko točno, bo povedal patolog po temeljitem pregledu. Čeprav je bil človek mrtev že kar nekaj časa, se neprijetni, kiselkasti vonj po krvi, ki je vdrl v nosnice že pri vratih v sobo, še vedno ni porazgubil. Na tleh pod pisalnikom je ležalo moško truplo.

POVEZANE KNJIGE