Stalinova sablja

Stalinova sablja - Ivan Ivanji | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Ivan Ivanji
Stalinova sablja.pdf
1196662449078

Vsaka generacija z novim priimkom Po več kakor 150 bibliografskih enotah - romanih, pripovedih, esejih, liriki, gledaliških delih in radijskih dramah - je Ivanji enako dobro napisal še Schlussstrich. Zapuščinska obravnava v Beogradu bo razdelila kar nekaj dragocenosti, ki so bile last nekdanjega jugoslovanskega predsednika, predvsem pa na stotine predmetov, ki jih nihče več ne potrebuje. Dediči so žena Jovanka, sin Mišo ter otroci pokojnega sina Žarka. Obiskoval OŠ MPT in Gustava Šiliha v Velenju, Pedagoško gimnazijo v Celju (1970−1972) in Gimnazijo Velenje (1972−1974), diplomiral je iz sociologije leta 1982 na FSPN v Ljubljani. Stalinova sablja (Mehka vezava) 19,90 € Primerjaj Primerjaj.

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem. Informacije o zalogi so trenutno nedostopne.