Skorajsanje; Prevedeno iz noči

Skorajsanje; Prevedeno iz noči - Jean-Joseph Rabearivelo | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean-Joseph Rabearivelo
DIMENZIJA
9,35 MB
IME DATOTEKE
Skorajsanje; Prevedeno iz noči.pdf
ISBN
1151091891451

OPIS

Besede za spev, praviš, besede za spev,besede za spev, da izrazijošibki odmev notranjega speva,ki se širi in razlaga,da bi očaral tišino knjigein pušče spominaali neobljudena nabrežja ustnicin tesnobo src.

Že njegova prva pesniška zbirka Poker je bila prelomna, sledile so Romanje za Maruško, Bela Itaka, Druidi, Po sledeh divjadi, najbolj pogosto prevajana Balada za Metko Krašovec, Glas, Sonet o mleku, Mera časa … Takrat so poznali (približne) tabele pojavljanja letnih časov in polnih Lun - tako je skitski (danes del vzhodne Romunije in Bolgarije) menih Dionysius Exiguus (470 - 544) izračunal čas Kristusovega rojstva in uporabil približne datume velike noči (algoritem izračuna datuma velike noči sega v leto 325 po. Kr.

V nedeljo bo torej treba vstati uro prej. A teh zamenjav najverjetneje čez dve leti ne bo več.

POVEZANE KNJIGE