Reševalci

Reševalci - Sam Baer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sam Baer
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Reševalci.pdf
ISBN
3916920390202

OPIS

Nesreče so različne, za vse pa velja naslednje: ASISTENCA je storitev, ki jo potrebujejo ljudje, ko se znajdejo v okoliščinah, ki jim niso vsakdanje in zato seveda za njih neznane in na pogled težko ali celo nerešljive. Vs, kar potrebujejo otroci, da se igrajo reševalce lahko od doma naročite v spletni trgovini mimovrste po ugodnih spletnih cenah. Hitra dostava artiklov na dom ali osebni prevzem na prevzemnem mestu v Ljubljani, Kranju, Kopru, Celju ali Mariboru. V letu 2006 je družba REŠILEC, kot ustanovitveni član (skupaj z drugimi člani) ustanovila gospodarsko interesno združenje GIZ REŠEVALCI.

SORODNE ORGANIZACIJE ... Super reševalci je dokumentarna mini serija. V vsaki oddaji bomo spremljali prepletanje več zgodb iz različnih klinik, ambulant, terenov, nekatere zgodbe pa se bodo celo nadaljevale skozi naslednje oddaje.

POVEZANE KNJIGE