Razkrita ena noč

Razkrita ena noč - Jodi Ellen Malpas | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jodi Ellen Malpas
DIMENZIJA
11,71 MB
IME DATOTEKE
Razkrita ena noč.pdf
ISBN
3253128927581

OPIS

Livy in Miller sta sprejela odločitev, zdaj pa se morata bojevati za življenje brez skrivnosti ... in za strast brez omejitev ...Livy še nikoli ni čutila takega poželenja. Čudoviti in skrivnostni Miller Hart jo osvoji, zapelje in se ji slastno grešno razdaja. Pozna vse njene najbolj skrite misli in jo vleče vse globlje v svoj nevarni svet. Miller bi naredil vse, da bi zaščitil Livy, tudi če bi moral pri tem ogroziti lastno življenje. Toda njune skupne prihodnosti ne ogroža samo njegova temna preteklost. Ko se razkrije resnica Livyjine družinske dediščine, se pokaže vznemirljiva podobnost med preteklostjo in sedanjostjo. Livy življenje uhaja iz rok, saj je razpeta med ekstazo vroče ljubezni in nevarno obsedenostjo, ki bi lahko oba uničila.Ta osupljivi, vroči in zelo napeti novi roman morajo prebrati vse zveste Jodijine oboževalke ter vse tiste, ki bi se rade potopile v ljubezensko zvezo, ob kateri vam bo narasel srčni utrip ...

Letos poteka že osemnajstič, prvič pa se ji pridružuje Muzej slovenske policije, ki letos praznuje 100. obletnico ustanovitve.

Po prologu v igro, V začne najemati stanovanje, ki se nahaja v megagradnji v podokrožju Little […] Imperiji niso zgrajeni čez noč, lahko pa so čez noč uničeni. Starejši igričarski zanesenjaki se zagotovo spomnite podjetja Atari, ki je leta veljalo za vodilno znamko na področju video iger.

POVEZANE KNJIGE