Princip ljubezni

Princip ljubezni - Alex Loyd | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Loyd
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Princip ljubezni.pdf
ISBN
7335900471982

OPIS

Znanstveniki so dokazali, da sta stres ali notranji strah primarni vir bolj ali manj vseh težav, s katerimi se soočamo – telesnih, duhovnih, čustvenih in celo naključnih. Z najnovejšimi raziskavami so ugotovili, da je strah v nas tako rekoč programiran na celični ravni, prav zato pa večina od nas ne more zgolj z voljo izklopiti stresnega odziva. V tej knjigi pa boste spoznali, kako spremeniti celično programiranje s strahu na ljubezen – pri tem boste sprožili kemično verižno reakcijo, ki vas požene na pot do uspeha.Knjiga Princip ljubezni temelji na znanosti, starodavnih modrostih in dokazanih terapevtskih metodah za odstranjevanje osebnih preprek, ki nas ovirajo, avtor z več kot 25-letnimi izkušnjami s svetovanjem pa v njej podaja revolucionarni 40-dnevni holistični program, s katerim boste ugotovili, kako točno želite uspeti.Ne glede na to, kaj vam pomeni uspeh – premoženje, poklicno zadovoljstvo, odpravljanje zdravstvenih težav ali rešitev težav z medsebojnimi odnosi – , vam ga Princip ljubezni pomaga doseči enkrat za vselej, hitro in dolgoročno.

Pri tem se moramo zavedati, da je zemeljsko telo sestavljeno iz: fizičnega, mentalnega, emotivnega in vitalnoenergijskega telesa, ki so med seboj tesno prežeti. Emotivno oziroma čustveno telo je izjemno gibčno – zelo hitro se odziva na ... Enak princip pa velja tudi v svetu ljubezni.

Kako vam naimenitnejše načelo pomaga dobiti to, kar si resnično želite. Večina ljudi je vse življenje prepričana, da je neki zunanji rezultat tisto, kar si resnično želijo.

POVEZANE KNJIGE