Potovanje nazaj v času v deželo dinozavrov

Potovanje nazaj v času v deželo dinozavrov - Anne Rooney | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne Rooney
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Potovanje nazaj v času v deželo dinozavrov.pdf
ISBN
7226251545928

OPIS

Odpotuj nazaj v času v dobo dinozavrov in spoznaj dejstva o teh osupljivih živalih.Na vznemerljivi poti odkrivanja rešuj naloge, uganke, labirinte in še kaj!

Človeško telo je res osupljivo. Je živ stroj, ki diha, se premika, govori in misli, povrhu vsega pa tudi je, prebavlja in izloča. POTOVANJE V DEŽELO DINOZAVROV Enodnevna avanturistično raziskovalna dogodivščina za otroke sobota, 29.maj 2010 Odhod iz LJUBLJANE, CELJA, ... Kosimo v Hacienda Uxmalu, nato sledi ogled spektakularnih 1200 let starih majevskih ruševin v Puuc hill country.

Čez noč ostanemo v čudoviti prenovljeni Haciendi. Uxmal je zelo povezan z Chichen Itzo, ampak od tega mesta ni bilo veliko najdb.

POVEZANE KNJIGE