Poti k izvirom

Poti k izvirom - Franci Horvat | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franci Horvat
DIMENZIJA
4,98 MB
IME DATOTEKE
Poti k izvirom.pdf
ISBN
9853191611945

OPIS

Reke, slapovi, potoki in studenci nas vedno znova očarajo, osvežijo in napolnijo z novo energijo. Srečo imamo, da so naše vode še vedno med bolj čistimi, zato je njihovo raziskovanje toliko bolj prijetno. Novi vodnik vam predstavlja številne izbrane slapove in izvire slovenskih rek, rečic, potokov in studencev. Med njimi je vsaj polovica manj znanih, a izjemno zanimivih in lahko dostopnih. Poti bogatijo zanimivosti, legende in bajke o ciljnih točkah ter namigi za nadaljevanje izletov. Uvodno besedo je prispevala Lučka Kajfež Bogataj.

Franci Horvat. 24,94 € Primerjaj Primerjaj.

In to prav vse dni v letu! Termalni izvir je ujet v presenetljivo velik bazen. Voda priteče na dan s temperaturo okoli 24 … Preberi več "Izlet s psom: Klevevška toplica, na sledi ... Pohodne poti.

POVEZANE KNJIGE