Poljub do popolnosti

Poljub do popolnosti - Susan Mallery | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
12,79 MB
IME DATOTEKE
Poljub do popolnosti.pdf
ISBN
8541292768794

OPIS

Dve zlomljeni srci … jima bo tokrat usojena ljubezen?Dobrodošli v Fool\'s Goldu! V tem očarljivem kalifornijskem mestu ob vznožju gorovja Sierra Nevada in nekdanjem naselju zlatokopov ni nikoli dolgčas, spoznate pa lahko tudi veliko zanimivih ljudi, še posebno žensk. Fool\'s Gold pesti samo ena težavica: moški tam nikakor nočejo ostati. Morda jih bolj privlačijo čari velemest ali pa gre preprosto za smolo, vsekakor je zagato treba hitro rešiti. Mogoče bo to uspelo Charity Jones, novi mestni urbanistki.Ker se je Charity v otroštvu veliko selila, se želi končno nekje ustaliti. Takoj se zaljubi v vse, kar ji ponuja pravljični kraj, razen v njegovega najbolj seksi in najslavnejšega meščana – nekdanjega kolesarskega šampiona Josha Goldna. Zaradi poraznih zvez v preteklosti se noče zaplesti s še enim porednim fantom, pa čeprav se vsem drugim zdi popoln. Toda morda mu mora nekdo pokazati, da so njegove pomanjkljivosti dosti zanimivejše in da ju od popolnosti ločuje samo poljub!

Prijetno lahkotno poletno branje, a žal več kot to ne. Lea 30/07/2015 18:25.

Facebook spreminja nastavitve, zato boste v prihodnje lahko videvali manj vsebin, ki jih z vami delimo na naših straneh. Poljub Uli od Ule - v zahvalo za vse korake, ki so jih prehodile nožice, v zahvalo za vse strasti, ki jih nosim v prsih, v poklon vsej iskrivosti, ki se mi je uspela zapisati v nasmeh, v objem 17-letni pogumnici, ki bi golorita brezskrbno iskala svojo nadaljnjo izpolnitev. Naslov: Poljub do popolnosti. - 2015 Število izposoj: 2071 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Namen projekta PoLJUBA je obnovitev in ohranjanje mokrotnih habitatov na območju Ljubljanskega barja.

POVEZANE KNJIGE