Planinski zabavnik

Planinski zabavnik - Urška Stritar, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urška Stritar, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,97 MB
IME DATOTEKE
Planinski zabavnik.pdf
ISBN
6396821251050

OPIS

Delovni zvezek o gorah z nalogami za zabavo, ustvarjanje, učenje in vzgojo.Planinska založba PZS je za letošnjo poletno sezono pripravila težko pričakovano novost za uporabnike, na katere se je v poplavi zemljevidov in vodnikov prepogosto pozabljalo. Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime – je zabaven in govori o planinstvu. Namenjen je otrokom od 4. do 9. leta, ki jih z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi prijazno uvaja v planinski svet.44 nalog različnih tipov in treh težavnostnih stopenj (od zgolj slikovnih do takih, ki že zahtevajo več branja in pisanja) je opremljenih z duhovitimi ilustracijami in nazornimi fotografijami, spremljajo pa jih vzgojni komentarji (skozi izjave učene sovice), dodatne zanimivosti, rešitve in opombe za odrasle. Zabavnik namreč zares zaživi šele ob sodelovanju odraslega, bolj izurjenega planinca, ki ob pogovoru z otroki naletijo na zanimive izzive tudi zase.Planinski zabavnik lahko otroci uporabljajo skupaj s Cici dnevnikom in Dnevnikom Mladi planinec, mlada planinka, rešujejo pa ga lahko tudi brez tega – doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v planinski koči, na taboru ali celo na izletu.

Planinska založba PZS je za letošnjo poletno sezono pripravila težko 1.937.203 izdelki 418 trgovin 7.167 znamk Planinski zabavnik 2. Other Views.

Ne skrbite, če se zmečka in raztrga, tudi takšen vam bo ostal kot spomin. Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime - je planinski in zabaven, otroke pa z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi uvaja v planinski svet. - Naloge so različne: najprej po zahtevnosti.

POVEZANE KNJIGE