Osumljenec

Osumljenec - Michael Robotham | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
5,29 MB
IME DATOTEKE
Osumljenec.pdf
ISBN
4849453715308

OPIS

Priznani psiholog Joseph O\\'Loughlin ima vse – uspešno prakso, predano, lepo ženo prodorne pameti in ljubko mlado hčerko. Ko pa mu diagnosticirajo parkinsonovo bolezen, se O\\'Loughlin zgrozi nad tem, kako je njegov izjemni um postal ujetnik telesa, ki počasi odpoveduje, in pokažejo se razpoke v njegovem popolnem življenju.O\\'Loughlinu je sprva všeč, ko ga pokličejo na pomoč pri raziskovanju odmevnega umora, saj upa, da bo s svojo izjemno sposobnostjo zaznavanja pomagal, da bo morilca dosegla roka pravice. Ko pa ugotovi, da je žrtev ena od njegovih bivših pacientk, čustveno motena mlada ženska, ki bi ga skoraj uničila, okleva – usodna odločitev, s katero si nakoplje tako pozornost vsiljivega antipatičnega detektiva kot gnev demonskega morilca. Oba ga skušata stisniti v kot.Se bo premetenemu poznavalcu človeške psihe uspelo rešiti iz tega primeža?Prva v seriji napetih in nadvse dinamičnih kriminalk izpod peresa britanskega pisca Michaela Robothama.

Osumljenec za to kruto dejanje Slavko L. se je po zločinu s kraja odpeljal s svojim vozilom in po približno 500 metrih vožnje, iz za zdaj še neznanega vzroka, zapeljal z vozišča ter čelno trčil v drevo.

... Osumljenec trikratnega umora v Gerečji vasi pri Ptuju je zunaj smrtne nevarnosti in ostaja v zdravstveni oskrbi, so sporočili mariborski policisti. S Policijske uprave Maribor so še sporočili, da intenzivno nadaljujejo s kriminalistično preiskavo.

POVEZANE KNJIGE