Odločitve

Odločitve - Noah Gordon | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Noah Gordon
DIMENZIJA
6,6 MB
IME DATOTEKE
Odločitve.pdf
ISBN
1615617193507

OPIS

Zgodba o nadarjeni in pogumni zdravnici, ki sledi svojemu srcu v neznano in najde izgubljeni smisel svojega življenja.Z Odločitvami Noah Gordon zaključi svojo trilogijo, v kateri spremljamo generacije Colove dinastije zdravnikov. Od Roberta J. Cola, legendarnega zdravnika iz 11. stoletja, so vsi prvorojeni sinovi nosili enako ime in enako začetnico drugega imena, nekateri pa so imeli tudi skrivnostni šesti čut, poimenovan dar ‒ strašno, instinktivno védenje, da bo nekdo umrl. V Odločitvah se dar znova utelesi, tokrat v hčerki, Roberti Jeanne d’Arc Cole, znani kot R. J. Iz kljubovanja očetu izbere študij prava, toda usoda jo prehiti, ko spozna, da je podedovala dar. Ko R. J. v svojih dlaneh drži dlani bolnega moškega, začuti strašno gotovost, da bo umrl. Stvar je še bolj tragična, ker gre za njenega ljubimca. R. J. žaluje, a ve, da se mora ukloniti neizbežnemu in postati zdravnica. Toda njeno življenje se spremeni, ko odpre ordinacijo v majhnem mestu in se znajde v strašnem precepu.

11. 2020 le, če bi navajala in izkazala spremenjene okoliščine od pravnomočne odločitve o prvotnem predlogu za oprostitev plačila sodne takse za redni postopek. Državna revizijska komisija je poseben neodvisen in samostojen državni organ nadzora nad zakonitostjo postopkov oddaje javnih naročil, ki zagotavlja pravno varstvo ponudnikov v vseh stopnjah postopkov oddaje javnih naročil odločitve.

Zato je Alenka sprejela odločitev, o kateri bo odkrito spregovorila v petkovem večeru. Sicer pa bosta Zvezdana in njena ... Zahtevek za spremembo je posledica soglasne odločitve evropskih energetskih regulatorjev v okviru Foruma energetskih regulatorjev (Energy Regulators' Forum - ERF).

POVEZANE KNJIGE