Oče strahu

Oče strahu - Ethan Cross | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ethan Cross
DIMENZIJA
4,94 MB
IME DATOTEKE
Oče strahu.pdf
ISBN
5075807905160

OPIS

Oče se vrne domov in ugotovi, da so njegovo družino ugrabili. Edini način, da jo reši, je, da ubije drugega nedolžnega človeka. Če ga ubije, se bodo njegovi družinski člani vrnili domov živi in zdravi. V nasprotnem primeru bo dobil na dom grozljivo pošiljko z njihovimi telesnimi deli … Morilca, ki si je izmislil tako krut način postavljanja nedolžnih ljudi pred življenjsko dilemo, poimenujejo Prisiljevalec.Tako se začne pot, ki bo prisilila posebnega agenta Marcusa Willliamsa iz organizacije Pastir, da bo dvomil o vsem, kar verjame, da bo razkril mračno družinsko izročilo, in žrtvoval vse, da bi rešil svoje najdražje.Da bi zaustavil to grozljivo, smrtonosno igro, mora Williams prositi za pomoč enega najbolj proslulih in iskanih mož – serijskega morilca Francisa Ackermana mlajšega. Odkrijejo namreč, da je Prisiljevalec Ackermanov oče, ki je sina z znanstvenimi poskusi spremenil v pošast. A izkaže se, da je sam še večja pošast in da meja med dobrim in zlom nikoli ni črno-bela.

Edini način, da jo reši, je, da ubije drugega nedolžnega človeka. Če ga ubije, se bodo njegovi družinski člani vrnili domov živi in zdravi.

Izredno borbena družina je dokazala izvrstno športno pripravljenost in se po Tunelu strahu zavihtela na prvo mesto med družinami. Oče govori o narodnostnih in osebnih izdajah, o bližini in zidu med očetom in sinom, o odpuščanju in neodpustljivem, o umiranju od tesnobe in strahu. Na nek način je oče družinski »minister za dogodivščine«. Če mama navadno ohranja stabilnost, nudi varnost, toplino, skrbi za dom in rituale, pa oče pelje otroke v svet, na mejo znanega - tja, kjer že malo diši po strahu, a ga otrok še vedno obvlada.

POVEZANE KNJIGE